Cont și conectare

Ștergeți contul

Această acțiune șterge definitiv contul dvs. FraudReader și toate datele asociate în cloud. Această acțiune nu poate fi anulată.

Instrucțiuni de ștergere a datelor

Pentru a șterge datele din cloud, conectați-vă, deschideți „Cont și conectare”, alegeți „Ștergeți contul”, citiți avertismentul privind abonamentul și confirmați ștergerea definitivă. Istoricul local al scanărilor poate fi șters separat din Setări. Abonamentele din magazine trebuie anulate prin Apple sau Google. Permisiunile pentru e-mail pot fi revocate în secțiunea „Protecția e-mailului”.

Ștergerea contului nu anulează un abonament la Apple App Store sau Google Play. Gestionați sau anulați mai întâi abonamentul dacă nu doriți să fie reînnoit.

Contact și asistență

Raportați o problemă sau solicitați ajutor pentru contul dvs., confidențialitate sau un rezultat.

Contact și asistență